1:45
Śląskie granie i śpiewanie (N-napisy dla niesłyszących)
2:00
Przebojowa noc w TVT
4:40
Muzyka na Dobry Dzień
6:30
Muzyczne perełki - propozycje
7:20
Bobaski i Miś
7:30
7:42
7:43
Nie Tak - rozmowa z Wojciechem Saługa, Marszałkiem Województwa Śląskiego
8:05
8:08
8:10
Gość Dnia
8:30
Cztery Pory Lasu
9:00
Rodzina Treflików
9:20
Bobaski i Miś
9:30
TV Okazje
11:00
Muzyka na Dobry Dzień
11:30
11:42
11:43
Nie Tak - rozmowa z Wojciechem Saługa, Marszałkiem Województwa Śląskiego
12:05
12:08
12:10
Gość Dnia
12:30
TV Okazje
14:00
Lasy Państwowe (Audiodeskrypcja)
15:00
Muzyczne popołudnie
15:30
Muzyczne perełki - propozycje
16:30
16:42
16:43
Nie Tak-rozmowa z Michałem Pierończyk, Prezydentem Rudy Śląskiej
17:05
17:08
17:10
Cztery Pory Lasu
17:30
Program rozrywkowy
18:30
18:42
18:43
Nie Tak-rozmowa z Michałem Pierończyk, Prezydentem Rudy Śląskiej
19:05
19:08
19:10
Rodzina Treflików
19:30
Program samorządowy
20:00
Filmowy wieczór w TVT - Piąte. Nie zabijaj.
21:30
Kaberet - Cezary Pazura
22:15
Nie Tak-rozmowa z Michałem Pierończyk, Prezydentem Rudy Śląskiej
22:35
Program samorządowy
23:00
Muzyczne perełki - propozycje
23:45
Śląskie granie i śpiewanie

Ooo ciastko odc. 1: Wegański sernik


PRZEPIS

Wegański sernik 
spód:
12 suszonych daktyli
6 łyżek orzechów (drobno posiekane)
4 łyżki amarantusa
2 łyżki sezamu
4 łyżki nasion słonecznika
2 łyżki płatków owsianych
2 łyżki oleju kokosowego
Daktyle i słonecznik zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na 2 h. Po tym czasie odsączamy z nadmiaru wody i blendujemy z olejem kokosowym. Do mieszanki dodajemy pozostałe składniki.
Masa sernikowa:
100 g kaszy jaglanej
100 g orzechów nerkowca namoczone przez noc.
330 ml mleka roślinnego migdałowego
sok z 0,5 cytryny
4 łyżki cukru kokosowego
szczypta soli
Mus owocowy:
200 g jagód
4 łyżki cukru

Najnowsze wiadomości

Sakralne Dziedzictwo Śląska
Sakralne Dziedzictwo Śląska
Zasłuchani w słowo Pana
Zasłuchani w słowo Pana
RAPORT
RAPORT
Nie Tak
Nie Tak