00:00
Śląskie granie i śpiewanie (N- napisy dla niesłyszących)
02:00
Przebojowa noc
4:40
Muzyka na dzień dobry
6:30
Muzyczne perełki - propozycje
7:30
7:45
8:05
Flesz
8:08
Pogoda
8:10
Śląskie na antenie
8:30
ZUS dla Ciebie
8:50
Bobaski i Miś
9:30
TV Okazje
11:00
Muzyka na dzień dobry
11:30
11:45
11:46
12:05
12:08
12:10
Śląskie na antenie
12:30
TV Okazje
15:00
Muzyczne popołudnie
16:00
Muzyczne perełki - propozycje
17:00
Bobaski i Miś
17:10
Zostań Żołnierzem
17:30
Gość Dnia
18:00
Rodzina Treflików
18:10
Program samorządowy
18:30
Wielcy Polacy - Nieznani wynalazcy
19:00
19:30
Program samorządowy
20:00
Kino Niezależne - Msza
21:20
Kino Niezależne - Bajzel po polsku

RegioRest Festiwal w Województwie Śląskim

Miejsce: Restauracja KAKTUSY KATO KONCEPT KULINARNY w Katowicach (ul. Dworcowa 9-11, 40-012 Katowice).
Termin: 12 kwietnia o godz. 12:00
Opis:
Zadaniem Śląskiej Organizacji Turystycznej jest szeroko pojęta promocja województwa śląskiego, jako regionu atrakcyjnego i jako miejsca na mapie Polski wartego odwiedzenia. W realizacji tych celów z pewnością może przysłużyć się kuchnia regionalna i tradycje kulinarne regionu.

RegioRest Festiwal to nowe kulinarne wydarzenie w restauracjach Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki! Szefowie Kuchni każdej restauracji biorącej udział w akcji, przygotują specjalne, regionalne menu. To najlepszy moment, aby poznać różnorodność kuchni tradycyjnych – od Jury aż po Beskidy.

Wiosenna edycja RegioRest Festiwalu odbędzie się w dwóch terminach: 16-19.04.2024 oraz 23-26.04.2024. W tych dniach warto odwiedzić restauracje biorące udział w Festiwalu. W każdej z nich będą czekały inne, wyjątkowe smaki regionu. Dla Gości przygotowane zostanie 3-daniowe menu degustacyjne w promocyjnej cenie – 69,00 zł/os.

RegioRest Festiwal to najlepszy sposób na obiad lub kolację w najlepszych restauracjach, w rozsądnej i z góry określonej cenie!

Organizatorzy mają nadzieję, że zaplanowane w dniu 12 kwietnia o godz. 12:00 spotkanie wpłynie pozytywnie na promocję tej niezwykłej akcji promocyjnej, a także przybliży Państwu jej ideę oraz ukaże bogactwo smaków regionalnych województwa śląskiego.

A co w menu?
Harynka – matias holenderski, kwaśna śmietana, piklowana czerwona cebula, palony ziemniak
Rolada śląska, kluski, modra kapusta
Szpajza

Uprzejmie prosimy o potwierdzenie uczestnictwa do dnia 11 kwietnia do godz. 12:00 – mailowo: agnieszka.lach@slaskie.travel