00:40
Śląskie granie i śpiewanie (N- napisy dla niesłyszących)
7:20
7:25
Bez Komentarza
7:30
7:48
7:50
Debata Tygodnia Dobromir Sośnierz i Maciej Konieczny
8:05
8:08
8:10
Program samorządowy/ publicystyczny
10:05
10:08
11:05
11:08
11:30
11:48
11:50
Debata Tygodnia Dobromir Sośnierz i Maciej Konieczny
12:05
12:08
12:10
Program samorządowy/ publicystyczny
17:00
Koncert Em Band i Ewa Uryga
19:00
Minął Tydzień
23:00
Minął Tydzień
23:55
Muzyka Disco

Ooo ciastko odc. 1: Wegański sernik


PRZEPIS

Wegański sernik 
spód:
12 suszonych daktyli
6 łyżek orzechów (drobno posiekane)
4 łyżki amarantusa
2 łyżki sezamu
4 łyżki nasion słonecznika
2 łyżki płatków owsianych
2 łyżki oleju kokosowego
Daktyle i słonecznik zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na 2 h. Po tym czasie odsączamy z nadmiaru wody i blendujemy z olejem kokosowym. Do mieszanki dodajemy pozostałe składniki.
Masa sernikowa:
100 g kaszy jaglanej
100 g orzechów nerkowca namoczone przez noc.
330 ml mleka roślinnego migdałowego
sok z 0,5 cytryny
4 łyżki cukru kokosowego
szczypta soli
Mus owocowy:
200 g jagód
4 łyżki cukru

Udostępnij:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Najnowsze wiadomości

Bez kategorii
Bez kategorii