00:40
Śląskie granie i śpiewanie (N- napisy dla niesłyszących)
7:20
Okiem kamery
7:30
7:48
7:50
Debata tygodnia
8:05
8:08
Pogoda
8:10
Program samorządowy/publicystyczny
8:30
Wybieram Śląskie
8:50
Debata Tygodnia
9:05
Flesz
9:08
Pogoda
9:10
Śląskie granie i śpiewanie (N-napisy dla niesłyszących)
10:05
10:08
10:10
Szlagieromania-propozycje
11:05
11:08
11:10
Wybieram Śląskie
11:30
11:48
11:50
Debata tygodnia
12:05
12:08
12:10
Program samorządowy/publicystyczny
16:00
Kalejdoskop (JM- tłumaczenie na język migowy)
17:00
Jurek sznupie w Śląskim
17:15
Kobieta ze Śląska-sezon II
17:30
Trenuj z Odrą
17:45
Reset - Magazyn Gier Komputerowych
18:00
Koncert
19:00
Minął Tydzień
22:15
Kobieta ze Śląska
22:30
Trenuj z Odrą
22:45
Reset - Magazyn Gier Komputerowych
23:00
Minął Tydzień
23:55
Śląskie granie i śpiewanie (N-napisy dla niesłyszących)

Ooo ciastko odc. 1: Wegański sernik


PRZEPIS

Wegański sernik 
spód:
12 suszonych daktyli
6 łyżek orzechów (drobno posiekane)
4 łyżki amarantusa
2 łyżki sezamu
4 łyżki nasion słonecznika
2 łyżki płatków owsianych
2 łyżki oleju kokosowego
Daktyle i słonecznik zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na 2 h. Po tym czasie odsączamy z nadmiaru wody i blendujemy z olejem kokosowym. Do mieszanki dodajemy pozostałe składniki.
Masa sernikowa:
100 g kaszy jaglanej
100 g orzechów nerkowca namoczone przez noc.
330 ml mleka roślinnego migdałowego
sok z 0,5 cytryny
4 łyżki cukru kokosowego
szczypta soli
Mus owocowy:
200 g jagód
4 łyżki cukru

Udostępnij:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Najnowsze wiadomości

Debata Tygodnia
Debata Tygodnia
RAPORT
RAPORT
RAPORT
RAPORT
RAPORT
RAPORT